Σεισμοσ Τωρα Ηράκλειο / Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,5 / Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία .

Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση. Οι εικόνες καταστροφής στο ηράκλειο. Δύο εγκλωβισμένοι στην κρήτη ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 09:17 στο ηράκλειο.

Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : K6z5ak99jsrx M
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : K6z5ak99jsrx M from www.newsit.gr
Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης.

Τρόμος από τα ρίχτερ στο ηράκλειο. Η πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα δύο κλήσεις για απεγκλωβισμούς, η μία στο . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση. Δύο εγκλωβισμένοι στην κρήτη ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 09:17 στο ηράκλειο. Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Οι εικόνες καταστροφής στο ηράκλειο. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ο νεκρός ήταν ανάμεσα στους τρεις εγκλωβισμένους που υπήρχαν στην εκκλησία προφήτης ηλίας στο αρκαλοχώρι.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Τρόμος από τα ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση.

Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμός
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμός from 3.bp.blogspot.com
Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Δύο εγκλωβισμένοι στην κρήτη ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 09:17 στο ηράκλειο. Η πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα δύο κλήσεις για απεγκλωβισμούς, η μία στο . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σοβαρές υλικές ζημιές καταγράφονται σε παλιά κτίρια χωριών στο νομό ηρακλείου, ενώ κατολισθήσεις αναφέρθηκαν σε παλιά κτίσματα και στο νομό . Τρόμος από τα ρίχτερ στο ηράκλειο. Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση. Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία .

Σοβαρές υλικές ζημιές καταγράφονται σε παλιά κτίρια χωριών στο νομό ηρακλείου, ενώ κατολισθήσεις αναφέρθηκαν σε παλιά κτίσματα και στο νομό .

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σοβαρές υλικές ζημιές καταγράφονται σε παλιά κτίρια χωριών στο νομό ηρακλείου, ενώ κατολισθήσεις αναφέρθηκαν σε παλιά κτίσματα και στο νομό . Δύο εγκλωβισμένοι στην κρήτη ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 09:17 στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Οι εικόνες καταστροφής στο ηράκλειο. Ο νεκρός ήταν ανάμεσα στους τρεις εγκλωβισμένους που υπήρχαν στην εκκλησία προφήτης ηλίας στο αρκαλοχώρι. Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία . Η πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα δύο κλήσεις για απεγκλωβισμούς, η μία στο .

Η πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα δύο κλήσεις για απεγκλωβισμούς, η μία στο . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση.

Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,5
Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,5 from debater.gr
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Δύο εγκλωβισμένοι στην κρήτη ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 09:17 στο ηράκλειο. Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Ο νεκρός ήταν ανάμεσα στους τρεις εγκλωβισμένους που υπήρχαν στην εκκλησία προφήτης ηλίας στο αρκαλοχώρι.

Αισθητή σε όλη την κρήτη η δόνηση.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σοβαρές υλικές ζημιές καταγράφονται σε παλιά κτίρια χωριών στο νομό ηρακλείου, ενώ κατολισθήσεις αναφέρθηκαν σε παλιά κτίσματα και στο νομό . Ο νεκρός ήταν ανάμεσα στους τρεις εγκλωβισμένους που υπήρχαν στην εκκλησία προφήτης ηλίας στο αρκαλοχώρι. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Δύο εγκλωβισμένοι στην κρήτη ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 09:17 στο ηράκλειο. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Οι εικόνες καταστροφής στο ηράκλειο.

Σεισμοσ Τωρα Ηράκλειο / Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,5 / Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία .. Σοβαρές υλικές ζημιές καταγράφονται σε παλιά κτίρια χωριών στο νομό ηρακλείου, ενώ κατολισθήσεις αναφέρθηκαν σε παλιά κτίσματα και στο νομό . Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία . Η πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα δύο κλήσεις για απεγκλωβισμούς, η μία στο . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Τρόμος από τα ρίχτερ στο ηράκλειο.